Blogi puksuttaa eteenpäin kolmen nuken voimalla... Katan, Mangon ja Iiriksen omistaja ärsyyntyy joskus tietokoneeseensa niin paljon, että postauksen tekeminen tyssää siihen. Heh... Tervetuloa lukemaan!

sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

Älä vain sano, että tällä postuksella pitää olla nimikin




Ihana päästä taas tietokoneen ääreen kirjoittamaan postausta. Hiihtolomalla tuli rippileirillä käytyä, mutta katsotaan konfirmoidaanko minua lainkaan täällä Suomessakin vallitsevan tilanteen takia. Koulussa vouhotetaan ihan hirveästi kaikesta sen pikku viruksen takia. Vaikkakin onhan se paisunut maailmanlaajuiseksi. Ihmisiä suositellaan pesemään käsiä ja tekemään etätöitä. Toivon vain, ettei minun kouluani sentään suljeta. Sehän se vasta olisikin, kun en pääse harrastukseenikaan, niin koulukin suljettaisiin. Minun ehkä kannattaisi lopettaa valittaminen ja päästää teidät vähäisien kuvieni pariin...

Nämä kuvat on tosiaan otettu puhelimellani, jossa on oikeasti hyvä kamera uwu




Jotenkin pidän todella paljon tuosta tyylistä Katalla. 
Ja en ole sitten varsinainen mestarimuokkaaja, että... ihan siedettäviä kuvia nuo ovat.

Mulla on nyt ideapula blogipostauksista joten seuraava postaus voisi olla
kysymyspostaus. 
Se on semmoinen postaus, joka etenee kysymys kysymykseltä, joten laittakaahan paaaljon kysymyksiä Katalle. Kata voi sitten vastata sellaisiin kysymyksiin kuten esim. Mikä on lempparijäätelömakusi? tai vaikkapa Mistä kirjoista pidät eniten? jne.

Joten heippa😺

2 kommenttia:

  1. Hei minulla olisi kysymys: Mikä on Katan lempiväri? Entäpä millaisen lemmikin Kata haluaisi? Millainen Kata on luonteeltaan? Onko Katalla lempparijäätelöää? Se eka mustavalkoinen kuva jossa Katalla on vihreät silmät on loistavasti muokattu!

    VastaaPoista