Blogi puksuttaa eteenpäin kolmen nuken voimalla... Katan, Mangon ja Iiriksen omistaja ärsyyntyy joskus tietokoneeseensa niin paljon, että postauksen tekeminen tyssää siihen. Heh... Tervetuloa lukemaan!

sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Metsikössä



Hei. Tämmöinen kaksi kertaa kuukaudessa postaustahti alkaa olemaan kohta vakio mun blogissa... Toivottavasti tulisi kesän aikana enemmän postauksia. Nyt siis on enää yksi viikko koulua ja sen jälkeen kesäloma alkaa! Jee!! Voisko silloin tehdä esim. kuvatarinaa? 
En tiedä vielä minkälainen ensimmäinen kokonainen nukkekesäni tulee olemaan. Mutta toivon, että se olisi... kiva. Olisi mielenkiintoista osallistua nukkemiitteihin, mutta ei niitä taida olla. Ääh… Olisi kiva tavata muita nukkeilijoita, vaikka hyvin introvertti olenkin.

Ja sitten metsäisiin kuviin jotka otin torstaina:


Tuo ei ollut mitenkään yhtenäinen kuvakokonaisuus, mutta toivon, että piditte. Hyttysiä ei vielä ollut lainkaan. Ja eivät minun puolestani saisi tullakaan koko kesänä...

Mutta voisin huvikseni mainostaa tässä lopussa kirjoitusblogiani, jos esim. piditte Kuninkaat on matteja shakissa tai Fantastisen surkea sattumus postausten tarinoista:
sifiirunkirjoitelmat.blogspot.com

Ja sitten
heippa! 👋

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti