Blogi puksuttaa eteenpäin kolmen nuken voimalla... Katan, Mangon ja Iiriksen omistaja ärsyyntyy joskus tietokoneeseensa niin paljon, että postauksen tekeminen tyssää siihen. Heh... Tervetuloa lukemaan!

perjantai 6. joulukuuta 2019

Olemme sinisiä ja valkoisia


Käytin tuon suomenlipun tekemiseen ainakin vartin. Miten kahden hammastikun yhdistäminen voikin olla niin vaikeaa. 
I don`t know mitä mä selitän...

Eli nyt on siis se päivä, kun suomalaiset töllistelee linnanjuhlien pukuja. Juuri se 6.12 päivä.

Joo... Hyvää itsenäisyyspäivää!

Minun itsenäisyyspäiväni tuntuu oikeastaan vain päivältä muiden joukossa. Tietysti on vapaapäivä. Ei ole koulua. Kyllä minä olen aivan tietoinen tästä Suomen itsenäisyyden juhlistamisesta. 
Historiamme on kovin mielenkiintoinen. Suomi on tehnyt kaikkensa saavuttaakseen sekä pitääkseen itsenäisyytensä. Hei historia on tosi kiinnostavaa! Onhan se hieman raakaa ja veristä. 
Toivoisin tosissani, että ihmiset tajuaisivat katsoa menneisyyteen tehdessään päätöksiä tulevaisuuteen. Virheistähän pitäisi oppia. 

En loppujen lopuksi ole varma, miten osa tuosta liittyy Suomeen...😅
Kirjoittaminen vain vie mukanaan.

Mutta tässä on viikonloppuisia kuvia jotka otin ihan tätä postausta varten. Nythän ulkona on loskaista ja pimeää...


Kuunnelkaa ihmeessä se "Minun Suomeni" 
Kappalehan on Lauri Tähkän, mutta Antti Tuiskukin on tehnyt siitä oman versionsa.







Pikku Suomi neitomme on löytänyt valon...

💙---------------------------------------------------------------💙

Siinä sitten oli nuo kuvaset. Takapihaa kauemmaksi ei näköjään jaksanut lähteä. Ihanaa, kun naapuri alkaa tekemään lumitöitä samalla, kun minä alan kuvaamaan Kataa. En ole selvästikään tottunut ihmisiin, jos lähden mahdollisimman nopeasti etupihan puolelle...

Blogger varmaankin pilaa näiden kuvien ennestäänkin surkean laadun...

Mitä te olemattomat lukijani aiotte tehdä tänään? Ja onko teillä jotain harrastuksia mahdollisen nukkeilun lisäksi? Entä mitä mieltä olette alati lähestyvästä joulusta? Entä joulukalenteri? Minulla ainakin on Aku Ankka joulukalenteri.😼

Yksi asia vielä... kommentteja saa laittaa tähänkin postaukseen, vaikka kahdenkin vuoden kuluttua. Jotenkin tuntuu, että jos blogilla on uudempia postauksia niin ei viitsi kommentoida johonkin ikivanhaan postaukseen. Niin... kannattaa viitsiä. Se saa bloggaajan luultavasti iloisemmaksi, koska silloin tietää, että vanhempiakin postauksia... no.. luetaan.

😻Tämä kuva on niin ylimuokattu... mutta söpö😻

Heippa!

4 kommenttia:

  1. Viimeinen kuva aivan ylisöpö! Minulla on muuten partiojoulukalenteri.

    VastaaPoista
  2. Hyvää itsenäisyyspäivää vähä myöhässä toivottelen :) Tuo Kata lyhdyn kanssa kuva on tunnelmallinen. Itse vietin itsenäisyyspäivän darts-kisoja katsellen ja tietysti myös linnanjuhlia! Juhlissahan voi joku vuosi olla myös lahjakas kirjoittaja ja kuvaaja...ja täti ylpeänä katsoo juhlia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa, että olet vähän myöhässä. Kuvia oli ihan jännä ottaa ja kiva, että pidit lyhtykuvasta :D Tänä vuonna minäkin katselin linnanjuhlia.

      Poista